Empordà

Quan has nascut, crescut i viscut tota la teva vida en un paratge com l'Empordà, la resta dels llocs que visites, mai els trobes igual.

Som d'un tarannà diferent, ja sigui com diu la gent - per la Tramuntana- o pel mer fet d'haver nascut en aquesta terra. Els Empordanesos són molt nostres, de la nostra terra, dels nostres costums i la nostra cultura. Vivim al paradís, i com a deus del nostre paradís, el preservem, el gaudim, el vivim, i com no el difonem.

Des del racó més petit i desconegut fins al més gran i conegut, l'Empordà no et deixa mai indiferent, sempre et captiva, t'enlluerna i t'arrossega a la seva bellesa. 

Tenim un llegat cultural molt important, som terra d'artistes, de museus, de festivals de dansa, de música, d'una gastronomia incomparable, una terra d'oficis ancestrals encara existents i amb una forta tradició,  som terra amb milers anys d'història, amb paisatges i paratges verges.  Amb la millor combinació de mar i muntanya que un pot imaginar. 

La meva gran afició és la meva terra: l'Empordà!  Tinc la gran sort de viure i treballar aquí, a més a més no, només treballar aquí a l'Empordà sinó que també treballar al sector cultural, podent gaudir el dia a dia d'aquest llegat històric i paisatgístic com a rutina diària. 

Crec i o dic fermament, que sóc una privilegiada de poder combinar feina + afició + Empordà: i  compartir-ho amb vosaltres és la millor fórmula per anar descobrint espais, activitats, personatges i llocs on poder gaudir de bones estones amb la millor companyia.

NO, no ens cal anar molt lluny per viure moments màgics, moments únics. Els Empordanesos o tenim a tocar de mà! I que millor que viure intensament a casa nostra.

Platja de Castell de Palamós


Comentaris